Noutăți

5% Cashback pentru pariuri pe 1XBet

Una din cele mai mari case de pariuri din lume - compania 1xBet și partenerul său - sistemul de plăți RunPay bucură iubitorii de sport cu o nouă promoție. Acum, puteți face pariuri pe linia 1xBet și obțineți bonus 5% pe contul 1xBet.

 

De ce aveți nevoie? Este necesar să îndepliniți 4 condiții:

 

1. Logați-vă (sau înregistrați-vă dacă încă nu aveți cont) pe site-ul 1xBet pînă pe 10 iulie.

2. Supliniți contul de joc prin sistemul de plăți RunPay cu suma nu mai mică de 5 euro (100 MDL).

3. Primiți cashback 5% de la sumă, ca promocod.

4. Promoția este valabilă în perioada 01.06.2019-10.07.2019

 

Important: în cabinetul personal  1xBet , nu uitați să bifați câmpul “Particip la promoții cu bonus/Принимать участие в бонусных акциях”. Din momentul când primiți promo-codul, aveți 24 ore pentru a-l juca. Pentru asta este necesar să faceți un pariu de tip ”expres” pe suma cashback-ului, iar coeficientul fiecărui eveniment trebuie să fie nu mai mic de 1,80.

Experților în sport, va fi destul de ușor să găsiți astfel de evenimente, deoarece în fiecare zi există mai mult de 1.000 de evenimente pe site, unde puteți să pariați. De la cel mai popular fotbal, biatlon sau hochei până la curling și schițe - cu 1xBet aveți întotdeauna opțiunea de a face bani. Iar să verificați pueți mereu ce se întâmplă într-un anumit eveniment folosind una din multele emisiuni live disponibile pe site-ul companiei de pariuri.


RunPay -sistemul de plăți de la Paymaster SRL, care zilnic ajută zeci de mii de clienți, care vor să achite una din peste 250 de servicii.  Cu  RunPay puteți să achitați servicii operatorilor locali, naționali și de peste hotare.