Noutăți

Deținătorii de portmonee electronice RunPay MDL acum pot achita comenzile pe AliExpress și Wargaming.Pe site-ul AliExpress care este unul dintre cele mai mari magazine de comerț electronic din lume, se poate acum de achitat din portmoneul electronic în lei RunPay MDL. Astfel, o varietate foarte largă de produse la prețuri foarte bune au devenit accesibile tuturor deținătorilor de portmonee electronice în lei. RunPay MDL este primul portmoneu electronic în lei moldovenești din care puteți achita în lei moldovenești pe cel mai mare site de comerț electronic AliExpress.

Deasemenea, din RunPayMDL se poate acum de achitat toate proiectele și jocurile video ale companiei Wargaming (
World of Tanks, World of Warships, World of Warplanes). În viitorul apropiat, vom spori numărul numărul magazinelor online, care vor accepta plăți prin intermediul portmoneelor MDL.

Această posibilitate este oferită de către partenerul nostru international – WebMoney Transfer. Prin urmare, cînd faceți cumpărături pe site-ul AliExpress și Wargaming, selectați ca “Metoda de achitare” – WebMoney, și după aceasta alegeți din listă RunPayMDL.

Mai multe detalii despre metoda de plată gasiți aici.

09.01.2017