Noutăți

CASHBACK 5% PENTRU FIECARE DEPUNERE PRIN RUNPAY

Obțineți un cashback de 5% din valoarea depunerii sub formă de cod promoțional.

Cum să intrați în posesia bonusului

1. Logați-vă sau înregistrați-vă pe website-ul 1xBet.

2. Alimentați-vă contul prin RUNPAY (minim 100 MDL).

3. Obțineți un cashback de 5% din valoarea depunerii sub formă de cod promoțional.

Cumsă răscumpărați bonusul

·        Rulați suma în pariuri cumulative înainte de meci sau Live care să conțină 3 sau mai multe evenimente cu cote de cel puțin 1.50 fiecare.

Promoția este valabilă în perioada 01.06.2019-10.07.2019

Termeni și Condiții

·   Ofertă este disponibilă zilnic, din 24.07.2019 până în 24.11.2019.
·   Puteți primi cashback o dată pe zi. Trebuie să treacă cel puțin 24 de ore de la efectuarea depunerii prin intermediul unui sistem de plată care este eligibil pentru această promoție (sau în alte oferte similare de cashback cu alte sisteme de plată). Cashback-ul va fi creditat sub forma unui cod promoțional.
·  Clienții pot obține un nou cod promoțional după ce au trecut cel puțin 24 de ore de la emiterea codului promoțional anterior.
·  Codul promoțional este valabil 24 de ore (din momentul în care a fost acordat). Dacă codul promoțional nu este răscumpărat în această perioadă, acesta va fi anulat.
·  Trebuie să bifați căsuța "Participați la ofertele bonus" din Contul meu.
·  Toate deciziile companiei cu privire la această promoție sunt definitive și obligatorii pentru executare.
·  1xBet are dreptul de a modifica, anula, relua sau de a refuza oferta promoțională oricând fără notificare prelabilă.
·  1xBet își rezervă dreptul de a verifica înregistrările tranzacțiilor și autentificările pe site pentru orice motiv. Dacă, în urma unei asemenea verificări, reiese că un client sau mai mulți clienți sunt implicați în strategii pe care 1xBet la discreția sa le consideră ca fiind abuzive, atunci 1xBet își rezervă dreptul de a revoca unor asemenea clienți dreptul de a participa la promoție și de a revendica bonusul.
·  Clientul trebuie să furnizeze documentele de identificare la cerere pentru a-și valida identitatea (KYC). Neprezentarea documentelor solicitate poate determina pierderea bonusului și a câștigurilor. Compania își rezervă dreptul de a solicita fotografia clientului cu actele de identitate (fața clientului trebuie să fie clar vizibilă în fotografie) sau identificarea prin telefon oricând
· Dacă 1xBet consideră că este victima unei fraude sau a unei spălări de bani, compania are dreptul de a închide contul clientului și de a îngheța soldul rămas.

RunPay Moldova reprezintă cel mai mare și performant sistem de plăți nebancar, cu acoperire națională - peste 2000 de puncte de colectare a plăților, care asigură achitarea rapidă, comodă și sigură a peste 250 de servicii.